Вести

Директорица националне туристичке организације у посети општини Инђија

Директорица Туристичке организације Србије Гордана Пламенац јуче је посетила општину Инђија, у организацији Туристичке организације општине Инђија. Она је истакла задовољство досадашњом сарадњом и заједничким напорима на промоцији туризма.

У оквиру посете имала је прилку да обиђе локацију будућег музеја „Лесленд” у Старом Сланкамену, да се упозна са досадашњим активностима али и са плановима на реализацији тог пројекта. Ова посета је веома значајна јер је управо препознавање одређених пројекта од стране ТОС-а као приоритетних веома важно, будући да ова организација ради на пласирању туристичког производа Србије на свим већим сајмовима у иностранству.

„Поред активности на привлачењу средстава за изградњу на овај начин ми смо паралелно почели да радимо на промоцији овог веома значајног локалитета. У септембру је планиран завршетак идејног решења музеја и израда публикације са којом ћемо у сарадњи са Туристичком организацијом Србије наступати на предстојећим сајмовима”, истакао је Борис Пашко, директор Туристичке организације општине Инђија.