Вести

„Новогодишњи сокак“ од 26. до 30. децембра

Поводом новогодишњих празника, у центру Инђије, на тргу код поште, у периоду од 26. до 30. децембра 2015. године оживеће „Новогодишњи сокак“ – јединствена манифестација која ће донети празничну атмосферу у наш град. Разноврсни дневни програм посвећен најмлађима и богат вечерњи програм посвећен одраслима креиран је тако да становници наше општине осете мали део празничне еуфорије какву осећају становници и посетиоци европских метропола попут Будимпеште, Прага, Беча….

Свечано отварање манифестације заказано је за суботу, 26. децембар у 11 часова када ће деца китити велику јелку украсима које су сами направили у својим школама и вртићу, а за добро расположење биће задужен Римејк бенд.

У монтажним сремачким кућицама и на тезгама продаваће се наменски израђени сувенири, слаткиши, медењаци, мед, декоративне свеће, новогодишњи украси, честитке… Током дана програм ће испунити бројни садржаји за децу (дечије представе, мађионичари, аниматори…), а све то употпуниће свакодневно дружење са Деда Мразом који је за децу припремио поклоне. Вечерњи програм посвећен је одраслима, те су организовани концерти за свачији укус.

Организатори манифестације су Општина Инђија, Туристичка организација Инђије, Културни центар Инђија и Канцеларија за младе општине Инђија са многобројним пријатељима манифестације.

Позивамо вас да нам се придружите и сазнате каква смо још изненађења припремили за вас! Видимо се у „Новогодишњем сокаку“!