Вести

Општина Инђија на сајму туризма у Словенији

У периоду од 24. до 27. јануара у Љубљани је одржан Међународни сајам туризма под називом „Turizem in prosti čas”. Туристичка организација општине Инђија представила је своју понуду на штанду Туристичке организације Војводине, заједно са осталим туристичким организацијама војвођанских општина.

Сајам је био веома посећен, а нова савремено дизајнирана брошура којом је Туристичка организација представила општину Инђија, привлачила је пажњу бројних посетилаца. Поред презентовања туристичке понуде потенцијалним туристима, остварени су значајни пословни контакти и унапређена сарадња са бројним релевантним субјектима у туризму.

Словеначки новинари су на конференцији за новинаре Туристичке организације Војводине упознати са туристичком понудом целокупног подручја, као и њеним појединачним сегментима, а део пропагандног материјала достављен је и Амбасади Републике Србије у Словенији, те је круг потенцијалних туриста додатно проширен.

Како се у Србији последњих година бележи константан пораст броја туриста из Словеније, након промоције на овом сајму, очекује се да ће и у општину Инђија долазити све већи број словеначких туриста.