Вести

Отварање туристичке сезоне на Сајму туризма у Београду

Главна тема представљања туристичке понуде инђијске општине на овогодишњем Међународном сајму туризма у Београду биће промоција манифестационог, етно и еко туризма.

Етно и еко производи домаћица инђијских етно удружења, по провереним, вековним преписима наших бака, као што су зимница, компоти, слатко, сокови, штрудле, крофне и медењаци, затим етно чарде, етно куће и салаши са својим домаћим специјалитетима и програми незаобилазних излета кроз инђијску општину, међу којима су најатрактивнији обилазак културно-историјских споменика у Старом Сланкамену и вожња бродићем Дунавом, фото сафари на Крчединској ади, вожње џипом по Фрушкој гори, као и осмишљене бициклистичке туре за све узрасте, представљају само део туристичке понуде општине Инђије на овогодишњем сајму.

Љубитељи етно и еко туризма на штанду Туристичке организације општине Инђија, током трајања сајма од 24. до 28. фебруара, поред свих неопходних информација, добиће и адекватан промотивни материјал рађен за туристичку сезону 2010. године.