Вести

Почело постављање туристичке сигнализације у Старом Сланкамену

Туристичка организација општине Инђија прошле недеље започела је постављање туристичке сигнализације у Старом Сланкамену. У првој фази постављени су знакови путне сигнализације, док је за другу фазу предвиђено постављање туристичко-информативних табли. Извођач радова је предузеће „СИГНАЛ” из Сомбора, а вредност пројекта је 1.100.000,00 динара и финансиран је из средстава Туристичке организације општине Инђија и Покрајинског секретаријата за привреду.

Поред знакова за туристичке знаменитости постављени су знакови за објекте од општег значаја, ресторане, бању и марину. На овај начин омогућено је информисање и упућивање туриста и становника инђијске општине до постојећих туристичких потенцијала и садржаја туристичке понуде.

Постављање туристичке сигнализације само је једна од активности које су планиране у оквиру развоја туризма овог насеља. Стари Сланкамен је прво насеље у општини Инђија покривено туристичком сигнализацијом, а у наредном периоду уследиће постављање туристичке сигнализације и у осталим местима наше општине.