Вести

Покрајински секретар за привреду и туризам у посети општини Инђија

Покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић данас је посетио Општину Инђија и Туристичку организацију општине Инђија. Према речима секретара, први утисак доласком у Инђију је да је много уложено у укупан развој општине.

На састанку са председником општине Инђија Владимиром Гаком разговарано је о привредним и туристичким потенцијалима и до сада реализованим пројектима. „Секретаријат је спреман да кроз Туристичку организацију уложи средства у подизање видљивости туристичких потенцијала“, навео је Иванишевић.

Уз подршку покрајинске владе Инђија је успела да забележи значајне резултате на пољу привреде. Следећа фаза развоја општине је улагање у туризам.

Директор Туристичке организације општине Инђија Милан Богојевић похвалио је системски приступ развоју туризма и упознао госте из Покрајине о плановима за наредни период, истакавши промену односа виших инстанци према развоју туризма у позитивном смеру.

Након посете Општини Инђија и Туристичкој организацији општине Инђија, секретар Иванишевић је са делегацијом обишао радове на „Келтском насељу“, а потом посетио пољопривредно газдинство „Банстолка“ Мирјане Хемун на Банстолу.