Вести

Празнична атмосфера у „Нашем сокачету”

Поводом новогодишњих празника, од среде 23. децембра, на тргу код поште у центру Инђије отворен је први новогодишњи базар. Програм у новогодишњем сокачету осмишљен је у две целине. Прва је посвећена дечијим новогодишњим и божићним чаролијама и трајаће све до 30. децембра. Програм почиње свакога дана у 11 часова и траје све до вечерњих сати. Деца овде имају прилику да виде мађионичара, кловнове, разне позоришне представе и многе друге интересантне садржаје.

Други део новогодишњег базара, са веома разноликим програмом намењеним одраслима, одвијаће се од 1. до 6. јануара. Прве две вечери резервисане су за „Winter fest 2010” на ком ће наступити рок, фанк и диско бендови са гостима изненађења, а потом следе промоције салаша и чарди уз богат културно-уметнички програм и музику тамбураша. У сремачким кућицама сокачета могу се купити сувенири, честитке, украси за јелку, разне ђаконије и слаткиши.

Организатори манифестације су Туристичка организација општине Инђија и Културни Центар Инђија, а покровитељ је Општина Инђија.