Вести

Препуно Келтско село синоћ на наступу Неше Бриџиса

На летњој позорници Келтског села у Инђији синоћ је пред многобројном публиком наступио један од најбољих комичара у Србији Неша Бриџис. Вече стенд ап комедије „Живот“ изазвало је велико интересовање публике из Инђије и околних места, као и Београда и Новог Сада. Улазнице су продате веома брзо а број заинтересованих био је значајно већи од 300 места колики је капацитет ове позорнице, те су многи остали без карте.

Зато са задовољством најављујемо ново вече комедије у четвртак 25. августа од 20 часова, на истом месту али са новом представом „Мушко женски свет“. Продаја карата почиње од сутра у Келтском селу (где се могу купити суботом и недељом од 9 до 21 час) а од понедељка и у Туристичкој организацији општине Инђија (где се могу купити радним данима од 7 до 15 часова).

Публика је осим у атмосфери смеха и добре забаве уживала и у прелепом вечерњем амбијенту Келтског села, а многи су га први пут посетили овом приликом. Судећи по задовољству и позитивним коментарима, верујемо да бројни посетиоци полако постају стални посетиоци како вечерњих тако и дневних садржаја које у Келтском селу организујемо током читаве сезоне.