Вести

Сајам туризма у Београду оборио све рекорде

У недељу 22. фебруара затворен је 37. међународни сајам туризма у Београду на коме је ове године наступило око 1.100 излагача и кога је посетило око 70.000 људи.

У хали 4, на штанду величине 80 м² под слоганом „Диван је кићени Срем“ своју понуду заједно су представиле туристичке организације општина Инђија, Сремски Карловци, Стара Пазова, Сремска Митровица, Ириг, Рума, Шид, Пећинци, Беочин и Покрет горана Војводине. Овакав вид заједничке промоције резултат је успешне сарадње туристичких организација сремских општина у протеклом периоду, са циљем обједињавања понуде и бољег позиционирања Срема као туристичке дестинације.

Пратећи савремене трендове у туризму, акценат је био на презентовању активног одмора у природи те је наш штанд посетио велики број потенцијалних туриста, пре свега младих, наклоњених природи и авантури. Туристичка понуда представљена је тематски по данима и сваког дана једнако је побуђивала пажњу медија и посетилаца.

 

Успешан заједнички наступ на овом сајму, велика посећеност штанда и повећана присутност у медијима условили су наставак и продубљивање сарадње сремских општина.