Вести

Септембар пун дешавања

Наредног викенда, тачније 25, 26. и 27. септембра у општини Инђија одржаће се три манифестације које ће окупити бројне посетиоце, пре свега љубитеље гастрономије, коњичког спорта али и такмичења.

У петак и суботу, 25. и 26. септембра са почетком у 7 часова у Инђији, у улици Војводе Степе по једанаести пут одржаће се манифестација „Дани меда“. На овој традиционалној изложби бројни посетиоци, нарочито најмлађи, имаће прилику да дегустирају и купе мед и остале пчелиње производе. Организатор манифестације је Удружење пчелара „Рој“, а покровитељи Туристичка организација општине Инђија и Општина Инђија.

У суботу 26. септембра са почетком у 12 часова на терену поред градског базена друга по реду „Инђијска фијакеријада“ окупиће бројне одгајиваче и љубитеље коња. На овогодишњој фијакеријади посетиоци ће уживати у такмичењу двопрега и четворопрега и ревији двопрега и петопрега. Организатор манифестације је Удружење одгајивача и љубитеља коња „Инђијски липицанер“, а покровитељи Туристичка организација општине Инђија и Општина Инђија.

У недељу 27. септембра у Крчедину ће се одржати прва по реду манифестација “Ловачка прича” – такмичење у кувању паприкаша од дивљачи. Посетиоци жељни надметања могу пријавити своје екипе за учешће у такмичењу, док ће остали имати прилику да дегустирају ловачки паприкаш по симболичној цени и уживају у културно-уметничком програму. Манифестација се одржава у ресторану „Ловачка прича“ који је и организатор такмичења.