Вести

Ускоро Међународни сајам туризма у Београду

Под слоганом „Лето је ближе него што мислите“ у Београду од 21. до 24. фебруара 2019. године одржаће се 41. Међународни сајам туризма, највећа и најзначајнија туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи. У халама Београдског сајма представиће се најзначајније туристичке агенције, организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније и међународни туроператори.

Туристичка организација општине Инђија пету годину за редом на овом сајму наступиће заједно са осталим туристичким организацијама општина и градова Срема. Под слоганом „Диван је кићени Срем“ наступиће општине Инђија, Пећинци, Рума, Сремски Карловци, Стара Пазова, Шид, Беочин и град Сремска Митровица. У циљу обједињавања понуде Срема као јединствене туристичке дестинације, осим заједничког штанда, Срем ће имати и нову заједничку туристичку брошуру.

Поред до сада израђених промотивних материјала на српском, енглеском и немачком језику, Инђија ће се представити новом илустрованом двојезичном туристичком мапом општине.

За посетиоце штанда Срема и ове године припремљена је наградна игра у оквиру које ће свакога дана бити извлачене бројне награде. Викенд за две особе, ноћење, ручак, вечера, спа и велнес услуге, улазнице за разне локалитете, вожње бродићима и слично само су део онога што посетиоци штанда могу да освоје попуњавањем анкетног листића са питањем „Која је Ваша прва асоцијација на Срем?”

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Бугарска, а укупан број излагача је око 1.100, од чега је око 300 страних излагача који долазе из 50 земаља. Сајам је прошле године посетило је скоро 70.000 људи.