Вести

Ускоро почиње 47. Међународни сајам туризма у Новом Саду

 

Међународни сајам туризма у Новом Саду ове године се први пут одржава у пролеће, у периоду од 10. до 14. априла, како би туроператори пре почетка сезоне понудили прве летње аранжмане. У истом термину по први пут, организовани су и Сајам гастрономије и Сајам вина, пива, ракије и кафе.

 

Осим свеобухватне туристичке понуде бројних туристичких агенција из наше земље и целог региона, посетиоци сајма имаће прилику да се упознају и са понудом туристичких организација градова и општина, као и понудом организатора културних и забавних манифестација из целе Србије. На Сајму ће се окупити и хотелијерско-угоститељска привреда која ће презентовати достигнућа у кулинарству и производњи хране, као специфичном сегмент туристичке понуде овог дела Европе.

 

Редовна цена појединачне улазнице изоси 250,00 динара, док улазница за колективне посете (група већа од 15 особа) кошта 150,00 динара. Субота, 12. април биће породични дан, када ће родитељи са децом старости до 16 година имати прилику да посете сајам са улазницом купљеном за 300,00 динара.