Вести

Успешна промоција на Сајму туризма

Јуче је отворен 31. Сајам туризма у Београду. Општина Инђија је као и сваке године присутна, а по речима в.д. директора Туристичке организације Општине Инђија Бориса Пашка, наступ на овогодишњем Сајму је другачије конципиран него ранијих година. То се пре свега односи на изглед штанда, као и на унапређен и дорађен промотивни материјал. „Током овогодишњег наступа на овој манифестацији Туристичка организација општине Инђија посебан акценат је ставила на промоцију нашег туристичког бисера, Старог Сланкамена, као туристичке дестинације. Урадили смо туристички водич кроз Стари Сланкамен који садржи све потребне информације везане за туристичку понуду овог интересантног насеља. У водичу су такође представљени планови развоја туризма у будућности”, рекао је Борис Пашко и додао да је већ првог дана интересовање за туристичку понуду Инђије велико.

„На нашем штанду поред промоције разних манифестација, које се одржавају у општини Инђија, сви заинтересовани могу добити и информације о смештајним капацитетима, ресторанима и свим местима на територији општине, која би евентуално могла бити интересантна за неког ко реши да дође у наш град”, закључио је Пашко.

Сајам је отворен до недеље, 1. марта (од 10 до 18 часова), а сви заинтересовани могу посетити штанд Туристичке организације општине Инђија у хали 4.