Вести

Загревање је завршено, почиње „Универзијада”

У оквиру такозваног загревања за Универзијаду у Инђији је одржано низ занимљивих манифестација. Прва се десила још 6. јуна када је одржан други дечији карневал под маскама.

Од 12. до 19. јуна на теренима код Културног центра одржан је финални део фудбалског турнира „Загревање за Универзијаду 2009” у ком су учествовале све основне школе са територије општине Инђија. У првом делу такмичења, који је игран по школама, учествовало је преко 2.000 малишана.

Музичка омладина Инђије је 13. јуна организовала такозвану инђијску гитаријаду, коју је посетио велики број љубитеља музике.

Након тога је одржан већ традиционални „Мото фест”, а као финале свега одржани су турнири у малом фудбалу такозвани „ROCK ‘N’ ROLL” турнир и „Street basket” турнир, који су организовали КК „Железничар” и ПСД „Железничар”.

Данас у оквиру Универзијаде стартују такмичења у фудбалу, а од 17:30 на терен градског стадиона у Инђији ће истрчати мушке селекције Уругваја и Ирске. Улаз на све утакмице на Градском стадиону уз флајер је БЕСПЛАТАН.