Вести

Запажен наступ Инђије на сајму туризма у Београду

У халама београдског сајма јуче је почео јубиларни 30. Међународни сајам туризма, који траје до недеље, 2. марта. Туристичка понуда општине Инђија представљена је на штанду Туристичке организације општине Инђија, који се налази у хали 14.

Целокупан наступ на сајму осмишљен је у складу са новим визуелним идентитетом Туристичке организације, те је изглед штанда у истом стилу као нова брошура којом се Инђија представља, као и нови сувенирски програм. Овакав концепт привукао је пажњу бројних посетилаца, који показују све веће интересовање за нашу општину. Како Инђија већ има изграђен имиџ напредне, савремене општине, реакције посетилаца штанда говоре да је тај имиџ наступом на овом сајму још једном потврђен.

На штанду Туристичке организације представљени су и угоститељски објекти са територије општине, као што су апартмани „IN club” (Инђија), хотел „Божић” (Бешка), ресторан и пансион „Сидро” (Бешка) и други.

Београдски сајам туризма признат је као водећи Сајам туризма у региону Југоисточне Европе. Ове године окупио је 850 излагача из 40 земаља – домаће и стране туристичке организације, туристичке агенције, хотели, ресторани итд. Обзиром да је број посетилаца сајма веома велик и да је из године у годину све већи, очекује се да ће запажен наступ Инђије на њему донети значајне ефекте у смислу повећања броја туриста и значајнијег истицања на туристичкој мапи Србије.