Вести

Инђија поново међу три најбоље туристичке организације у Србији

Туристичка организација општине Инђија је другу годину заредом изабрана за једну од три најбоље у Србији на конкурсу за доделу „Туристичког цвета”, најпрестижније награде у области туризма.

Инђија је једини представник АП Војводине и једини представник локалних самоуправа са територије Србије који је ушао у круг најбољих, док су остали кандидати у том кругу градови.

„Туристички цвет” је награда коју традиционално (од 1982. године) додељује Туристичка организација Србије за значајна остварења и допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма у Србији.

У оцењивању се посебна пажња обраћа на нове програме, иновативне пројекте, креативне иницијативе, ангажман појединаца и организација којима је обогаћена туристичка понуда Србије. Жири чини пет чланова, афирмисаних стручњака из области туризма и медија, док се шеста оцена добија на основу гласања интернет публике.

У Србији постоји 136 туристичких организација и Туристичка организација општине Инђија је поносна на чињеницу да је својим радом завредила да се већ другу годину заредом нађе у самом врху на националном нивоу.