Вести

Сувенирница у Старом Сланкамену отворена за посетиоце

Данас је у Старом Сланкамену са радом почела сувенирница – инфо центар Туристичке организације општине Инђија коју је посетио председник општине Инђија, Марко Гашић, у пратњи својих сарадника и медија. Том приликом истакао је да је веома задовољан што је у другој недељи свог мандата, новопостављени директор Туристичке организације Слободан Милновић заједно са својим тимом одрадио одличан посао и на задовољство локалног становништва и посетилаца отворио сувенирницу. Разноврстан сувенирски програм као и могућност изнајмљивања бицикала председник је посебно похвалио и истакао да Стари Сланкамен то и заслужује.

Стари Сланкамен, смештен на самој обали реке Дунав, најстарије је насеље општине и зачетник развоја туризма у општини Инђија. Данас је једно од туристички најатрактивнијих насеља за посету те са оправданим разлогом Туристичка организација баш овде има сувенирницу – инфо центар.

У сувенирници током летње сезоне посетиоци могу добити потребне информације, купити интересантне сувенире и изнајмити бицикле.

Сувенирница је отворена радним данима и викендом, од 09.00 до 17.00 часова.