Вести

У току је пријава грађана који желе да изнајме своје куће, станове или собе

Сви заинтересовани грађани који желе да изнајме кућу, стан или собу могу се пријавити у просторијама Туристичке организације општине Инђија (Цара Душана 1, Инђија). Комисија за категоризацију ће на лицу места одредити које од прописаних услова дати објекат испуњава и одредити му одговарајућу категорију.

Посредством Туристичке организације туристи који долазе у Инђију моћи ће да резервишу смештај (у просторијама ТООИ или путем интернета). Туристичка организација упознаће их са понудом смештајних капацитета и сходно њиховим жељама и захтевима упутити их на одређене објекте.

Званични документ по коме се врши категоризација приватног смештаја можете преузети на овом линку

Свечано отворене нове просторије Туристичке организације

У среду 4. априла 2007. године свечано су отворене нове просторије Туристичке организације општине Инђија. Просторије су отворили председник Општине Инђија Горан Јешић и директор МЕГА/УСАИД програма Стивен Росенберг. Свечаној церемонији присуствовали су и директор Туристичке организације Војводине Гвозден Перковић и помоћник покрајинског секретара за трговину, туризам и услуге Варњу Ерне, делегација Општинске управе као и бројне новинарске и телевизијске екипе.