Вести

Сутра почиње 42. Међународни сајам туризма у Београду

Под слоганом „Пут под ноге” од 20. до 23. фебруара 2020. године у халама Београдског сајма одржаће се 42. Међународни сајам туризма и пратеће манифестације: 11. Међународни сајам вина BeoWine, 16. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Horeca и 16. Сајам сувенира „Види Србију”.

На овом највећем туристичком догађају у земљи и региону југоисточне Европе представиће се најзначајније туристичке агенције, организације, хотели, туристички центри, авио компаније, међународни тур-оператори, који ће промовисати најновије трендове у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања, као и перспективе у развоју туристичког бизниса. Овогодишња земља партнер је Египат.

Туристичка организација општине Инђија наступиће на штанду који се налази у хали 4 и представиће целокупну туристичку понуду општине. Своје производе на штанду Инђије представиће и Удружење жена Банстолка (четвртак, 20. фебруар), Удружење жена Гороцвет (субота, 22. фебруар) и ПГ Дабић (недеља, 23. фебруар).

У сарадњи са Туристичком организацијом Војводине, Туристичка организација општине Инђија организовала је представљање новог хотела МВ Монограм и Винарије Стојановић на штанду Туристичке организације Војводине. Хотел ће своју презентацију одржати у петак, 21. фебруара у 14.30 часова, а винарија у 16 часова.

Радно време сајма:

20 – 22. фебруар од 10 до 19 часова

23. фебруар од 10 до 18 часова