Градска слава Духови и Етно фестивал 2022.

За разлику од претходних година Етно фестивал 2022. трајаће два дана односно 11-ог и 12-ог јуна. Излагачи своје производе могу излагати искључиво на нашим тезгама димензије 1,9 x 0,9 метара, које ће бити постављене на шеталишту у Инђији, у улици Војводе Степе. На свакој тезги биће истакнут назив излагача који излаже. У близини пешачке зоне постоји неколико паркинг простора, на којима ћете остављати своја возила и допремити производе до своје излагачке позиције. Улаз аутомобилима у пешачку зону није дозвољен. Оба дана трајања Етно фестивала, тезге су на располагању од 16 часова, док је догађај за публику отворен је од 17 до 23 часа када би Ваша поставка требала да буде спремна.

Пријаву за учешће послати на мејл: sladjana.sudar@indjija.rs најкасније до среде, 8. јуна са напоменом колико дана тј. ког дана излажете уколико је у питању један дан.

Котизација за учешће на Етно фестивалу 2022. по једном дану износи 2.000,00 динара за произвођаче рукотворина, док за произвођаче хране и пића износи 2.500,00 динара.

Детаљна упутства о уплати котизације добићете накнадно на мејл.

Пријаву можете преузети ОВДЕ